naviguslogo 2012 en verder.jpg

Gemeenten

Een overzicht van de opdrachtgevers van Navigus
Op deze pagina zijn de relevante artikelen en ervaringen per gemeenten te vinden.
logo-gemeente-oost-gelre.jpg

Gemeente Oost-Gelre

De Gemeente Oost-Gelre moest fors bezuinigen. Daarnaast wilde het management meer in control zijn. Door Navigus nu te implementeren heeft de Gemeente forse besparingen gerealiseerd en heeft men snel en up-to-dat management informatie. Ook de Beraps zijn nu eerder voor het College en de Raad beschikbaar.
logo-gemeente-roermond.jpg

Gemeente Roermond aan de slag met Navigus

Planning en Control optimalisatie in breed kader
logo_Oss.gif

Verslag MARAP-dag II in Oss

Verslag van Arno Verstegen, concernstaf financiën Gemeente Oss
Bij marap I waren het nog de diensten Publiekzaken en Concern die gebruik maakten van Navigus. Nu heeft ook de grootste dienst, Gemeentebedrijven, marap II met behulp van Navigus opgesteld. En met succes!
Oracle.jpg

Oss casus nu ook op Oracle website

Oracle heeft de casus van gemeente Oss uitgewerkt in een brochure en deze is te vinden op de Oracle website. Bedrijven uit verschillende landen en uiteenlopende branches gebruiken Oracle technologie en applicaties.
logo_Oss.gif

MARAP-dag bij Gemeente Oss succesvol.

Een verslag van Arno Verstegen en Carel Smit, afdeling concerncontrol
De Marap op 1 dag in Oss wordt inmiddels een traditie. De dag wordt voorbereid door de P&C medewerkers, beheerders van bronsystemen en dienstcontrollers. Afdelingshoofden en directeuren geven op 1 dag in Marap hun opmerkingen bij de realisatie van de geplande activiteiten en de te bereiken doelen.
Landgraaf.jpg

Gemeente Landgraaf kiest definitief voor Navigus.

Nieuws
Gemeente Landgraaf wil in 2007 de planning & control cyclus faciliteren met een geautomatiseerde toepassing. De planning is om in 2006 deze toepassing in te richten, zodat in 2007 periodiek middels het systeem de (management) rapportages grotendeels kunnen worden gerealiseerd.